Who Cares Wins 2013

Who Cares Wins 2013

Med både hjerne og hjerte

Danmarks førende CSR event

Link til You/Me Family

PROGRAM OG TALERE

Who Cares Wins fandt senest sted den 16. april 2013 på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Klik her
En tæt pakket sal med over 450 beslutningstagere og tusindvis af seere bag TV-skærmene kunne opleve følgende spændende program:

Program
Tidspunkt Emne
09.00

Dørene Åbner

10.00

Velkomst

Rushy Rashid & Henrik Byager- dagens værter.
10.10

Åbningstale

Frank JensenOverborgmester i Københavns Kommune.
10.20

Key note

Wayne Visser (UK)Den internationale CSR-guru og bestseller-forfatter Wayne Visser taler om CSR 2.0. Visser vil give os et indblik i, hvorfor mange eksisterende CSR-strategier ikke evner at kombinere ansvarlighed med en bedre bundlinje. Herefter vil han give sit bud på, hvordan virksomheder og brands i fremtiden kan forbedre både image og bundlinje igennem en ny tilgang, som Wayne Visser har døbt "Transformative CSR" eller "CSR 2.0".
10.40

Networking

Vi skal netværke på en ny og anderledes måde. På blot 20 minutter skal vi prøve at tænke ud af boksen og skabe inspiration og forretning på tværs af brancher og mind-sets.
11.10

Panel-debat

SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER. Præsenteres i samarbejde med PwC. Ordstyrer: Tania Ellis - The Social Business Company. Panel-deltagere: Lars Kolind, Nicolaj Due (Vestergaard Frandsen), Mette Vinding (Re-Bag), Peter Nørgaard (Code of Care), Ramon Arratia (Interface), René Tristan Lydiksen (Veksø)
11.40

ØKOLOGISK BREAK

Voom.dksørger for lækker økologisk kaffe og is.
12.00

FREE CHOICES

De næste 30-45 minutter bestemmer du selv over. Du kan vælge at gå på en bæredygtig inspirations-gåtur, deltage i fri networking i foyer-området, drøfte CSR-lederskab med professor Derek Abell eller følge en spændende paneldebat imellem NGO'erne i den store sal. Læs mere om de forskellige Free Choices nedenfor...
12.01

Free Choice #1

Crowne Plaza Copenhagen Towerser designet til at være et af de mest bæredygtige hoteller i verden. Vi har skabt, hvad vi kalder for The Walk of Sustainability, så du som gæst kan opdage, hvad der gør hotellet unikt. The Walk of Sustainability er en fysisk rute på hotellet, der på udvalgte steder fortæller om hotellets bæredygtige indsats.
12.01

Free Choice #2

Fanny Posselt, social entreprenør,serverer gratis hotdogs fra Verdens mest berejste Pølsevogn samtidig med, at der er dømt 30-40 minutters fri networking. Who Cares Wins 2013 får besøg af topchefer fra Skandinaviens små, mellemstore og store virksomheder. Der vil være tid til at netværke i de indlagte pauser, men dette er din mulighed for at gøre noget ekstra ud af din networking i vores Foyer-området - samt snuppe en hotter, der er med til at skabe social forandring.
12.01

Free choice #3

Derek Abeller professor på Harvard Business School og stifter af European School of Management and Technology founder . Du kan deltage i en inspirerende Q&A Session med Abell med følgende tema: "The new business of business leadership goes far beyond today's business. Professor Abell will talk about "thick" and "thin" versions of leadership responsibility - to help you identify where you and your firm are, where you believe you should be , and how you can get there."
12.01

Free Choice #4

Panel-debat imellem danske hjælpeorganisationer. Tema: Partnerskaber, værdiskabelse og præmisser for samarbejde imellem virksomheder og NGO'er. Præsenteres i samarbejde med PwC. Ordstyrer: Tania Ellis - The Social Business Company. Panel-deltagere: Anne Larsen (MSF), Gitte Seeberg (WWF), Henrik Ib Jørgensen (Muskelsvindfonden), Mimi Jakobsen (Red Barnet)
13.00

En minister har ordet

Nicolai WammenEuropaminister Nicolai Wammen omkring EU og CSR.
13.05

Key note

Jens Prebensen (DK)Jens Prebensen er CSR-konsulent og ekspert hos Bureau Veritas. Vi skal i dette indlæg høre mere om "CSR som moralsk dilemma". CSR går som bekendt ud på at gøre samfundet godt, og det er derfor de færreste, der forbinder CSR med moralske dilemmaer. Men de er der, de kommer bare ikke op til overfladen, men ligger uerkendte hen. I sjældne tilfælde bryder de dog ud, og så kan de give virksomheden alvorlig hovedpine.
13.25

Værd at tænke over

Peter Nørgaard (Code of Care)3 minutters CSR-inspiration inden pausen...
13.30

Frokost og klassisk musik

Nightingale String Quartetsørger for dejlig musik, imens vi får lidt lækker frokost. Klik på linket og læs mere om disse lysende stjerner indenfor dansk klassisk musik. Husk også at besøge de mange spændende stande fra partnerne i Who Cares Wins - og læg vejen forbi arrangøren YouMe Family's stand, hvor Håndværksrådet giver gratis ekspertbistand indenfor CSR og forretningsudvikling/leverandørstyring.
14.35

Key note

Jonathan Løw (DK)Marketingchef hos KaosPiloterne, Jonathan Løw, taler om CSR, innovation og "human brands". Løw er event-ansvarlig for Who Cares Wins 2013 og vil i sit indlæg komme med et bud på, hvordan virksomheder i fremtiden kan anvende innovation og det at turde fejle i forhold til bl.a. forretnings- og produktudvikling, intern og ekstern kommunikation, cause marketing m.m. Det handler i sidste ende om at droppe de ophøjede udsagn og i stedet skabe jordforbindelse og nærhed.
15.00

Key note

Mohan Munasinghe (Sri Lanka)Oplev modtageren af Nobels Fredpris i 2007 fortælle om bæredygtig udvikling. Mohan Munasinghe regnes som en af verdens førende eksperter indenfor CSR, business sustaniability og "sustainomics". Han vil introducere begrebet "sustainomics framework", der kan implementeres i virksomheder og NGOer for at sikre en kombination af business profit, social benefit og environmental protection.
15.20

Workshop - optakt

Sven A. Blomberg (DK)administrerende direktør for BRF Kredit og formand for VFSA – Virksomhedsforum for socialt ansvar, sætter fokus på virksomhedernes sociale ansvar over for medarbejdere og udsatte samfundsgrupper som en væsentlig del af CSR. Hør om de alvorlige sociale samfundsudfordringer, som ikke kan løses uden virksomhedernes hjælp og hør, hvordan BRF Kredit selv arbejder med socialt ansvar.
15.35

Workshop

Workshoppens tema er "CSR People", og den kaster lys over virksomhedernes mange muligheder for at tage socialt ansvar. Gennem en værktøjsbaseret metode synliggør arbejdet i workshoppen desuden virksomhedernes handlinger, som direkte eller indirekte er med til at forebygge eller afhjælpe sociale problemer i virksomheden og det omkringliggende samfund. Workshoppen arrangeres af Cabi og VFSA.
16.20

Økologisk break

Få renset hovedet, nyd den friske luft og få serveret noget lækker økologisk kaffe og is. Derudover en særlig overraskelses-gave til alle deltagere, som bl.a. inkluderer prisvindende chokolade og lakrids.
16.40

Panel-debat

STORE VIRKSOMHEDER. Præsenteres i samarbejde med PwC. Ordstyrer: Tania Ellis - The Social Business Company. Panel-deltagere: Anders Thomsen (Microsoft), Annette Stube (Mærsk), Hanne Lindblad (CallMe), Jesper Møller (Toms), Mads Øvlisen (NovoNordisk), Robbert Stecher (LEGO Koncernen)
17.30

Samtale & debat

Josephine Fairley & Cindy GallopJosephine Fairley er stifter af Englands og et af verdens første Fairtrade brands, "Green & Black". Et eksempel på hvordan "good for people = good for the bottom line". Oplev Fairley i en spændende samtale/debat med Cindy Gallop - tidligere kåret som Årets Amerikanske Reklamekvinde og en yderst farverig personlighed indenfor såvel marketing som social ansvarlighed. Temaer: CSR som en social bevægelse. CSR og autenticitet. CSR og innovation. Samtalen faciliteres af journalist Paula Larrain.
18.00

Tak for i dag

Frokost.dksørger som afrunding lidt lækker mad at tage med hjem til dig selv / familien ... Derudover holder vi åbent indtil kl. 19.00, hvis du vil lave lidt Early-Evening networking.

KLIK HER

Who Cares Wins Logomand