Who Cares Wins 2013

Who Cares Wins 2013

Med både hjerne og hjerte

Danmarks førende CSR event

Link til You/Me Family

PLATIN-PARTNERE

BMW

BMW

www.bmw.dk

Med sine tre mærker BMW, MINI og Rolls-Royce Motor Cars satser BMW Group først og fremmest på førsteklasses kvalitet. For at kunne gøre det udnytter virksomheden sine stærke sider optimalt og med en konsekvens, der er hidtil uset inden for bilindustrien. BMW Group kåret som Dow Jones Sustainability Index Leader for 7 år i træk. Dow Jones Sustainability Index er verdens mest betydningsfulde aktieindeks for virksomheder med fokus på bæredygtig produktion. Med denne seneste kåring har BMW Group været verdens mest bæredygtige premiumbilproducent i en uafbrudt årrække siden 2005.

Long_Dotts
BUREAU VERITAS

BUREAU VERITAS

www.hse.bureauveritas.dk

To be successful. You must keep moving. Moving to new places. Moving into new markets. Moving on to new products. But movement entails risk. With Bureau Veritas beside you. Nothing is left to chance.

Long_Dotts
CABI

CABI

www.cabiweb.dk

Cabi er Danmarks førende netværks- og videnshus inden for socialt ansvar og CSR. Virksomheder, der ønsker at forebygge sygefravær, håndtere mangfoldighedsledelse eller ansætte personer på særlige vilkår, kan med fordel bruge Cabis gratis værktøjer og ekspertrådgivning. Cabis konsulenter tilbyder derudover skræddersyede kurser og workshops. Cabis virksomhedsnetværk Vinsa er for virksomheder, der vil være med til at inspirere, udvikle og fremme virksomheders sociale ansvar. Medlemmer af netværket sætter dagsordenen for netværkets arbejde, og gennem møder og arrangementer udveksles erfaringer og viden i arbejdet med socialt ansvar.

Long_Dotts
CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS

CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS

www.cpcopenhagen.dk

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er det første hotel i København, der kan levere en uovertruffen oplevelse i international klasse samtidig med, at hotellet er drevet af bæredygtige løsninger. Vi gennemfører nu en certificeringsproces efter den højeste standard i Danmark indenfor samfundsmæssigt ansvar (CSR) og medfører, at hotellet bliver det første hotel i verden, der får den eftertragtede DS49001 certificering. Vi ser frem til at være en del af Who Cares Wins 2013 og derved være med til at støtte op om CSR.

Long_Dotts
envision

envision

www.envision.dk

envision er et af Danmarks største reklamebureauer. Som et full-service reklamebureau i Aarhus, har envision skarpt fokus på at bringe kreativitet, viden, digital, design og produktion på banen alt efter behov.

Long_Dotts
Experiencepartner

Experiencepartner

www.experiencepartner.dk/

Med mere end 15 års national og international erfaring med events og konferencer, skaber vi innovative live kommunikationsløsninger - dedikeret til at forstærke og forlænge værdien af det personlige møde.

Long_Dotts
Mercuri Urval

Mercuri Urval

www.mercuriurval.com

Mercuri Urval A/S løser opgaver for vores kunder i mere end 50 lande i Europa, Sydamerika, Asien, Australien og USA, og vi er en af de mest betydende europæiske konsulentvirksomheder på organisations- og HR-området.

Long_Dotts
PE INTERNATIONAL

PE INTERNATIONAL

www.pe-international.com

PE INTERNATIONAL forbedrer bæredygtigheden af produkter, processer og virksomheder. Med over 20 års erfaring og 1,500 globale kunder, er PE blevet den førende aktør indenfor bæredygtighedsløsninger. Vi kombinerer markedsførende software, uovertrufne databaser for miljøpåvirkninger fra industrielle processer med nogle af de mest anerkendte eksperter inden for bæredygtighed globalt set, hvoraf hovedparten har specifikt branchekendskab.

Long_Dotts
PWC

PWC

www.pwc.dk

PwC er en global revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed, som i Danmark er repræsenteret med ca. 1.700 medarbejdere i hele Danmark. På CSR-området arbejder vi for at sikre, at vores kunders kommunikation og rapportering om CSR er pålidelig og til at stole på. Vi arbejder også for at gøre CSR til en drivkraft for vækst og skabe bedre bundlinje ved at arbejde strategisk med CSR og ved at have fokus på risikostyring. Vi kalder det forretningsdrevet CSR.

Long_Dotts
VFSA

VFSA

www.vfsa.dk

VFSA - Virksomhedsforum for Socialt Ansvar består af danske erhvervsledere, som rådgiver beskæftigelsesministeren om virksomhedernes sociale ansvar. De 14 danske erhvervsfolk, som udgør VFSA, er alle personligt udpeget af beskæftigelsesministeren. VFSA arbejder for at sætte socialt ansvar på den politiske dagsorden og inspirere andre virksomheder til at forebygge, fastholde og indsluse udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Administrerende direktør i BRFkredit, Sven A. Blomberg, står i spidsen for forummet som formand. VFSA og Cabi har i det daglige tæt samarbejde om at fremme virksomhedernes sociale.

Long_Dotts

GULD-PARTNERE

 • 2ndC A/S
  www.2ndc.dk

  2ndC A/S

  2ndC A/S er et IT-konsulenthus, hvis mål er at sikre at kundens organisation og dennes informationsteknologi passer sammen. 2ndC har hovedfokus på digital identitet, informationsstyring og optimering af arbejdsprocesser, med naturligt følgende specialisering indenfor databaser og platforme. 2ndC A/S blev grundlagt i 1990 af direktør Jesper Bergstedt. I dag har firmaet 20 ansatte, hvis arbejdsindsats primært er fordelt på rådgivning, teknisk support og udvikling.

 • ABC Regnskab
  www.abcregnskab.dk

  ABC Regnskab

  ABC Regnskab er den eksterne kontordame og bogholder. I samarbejde med vores kunder overtager vi den del af de administrative og bogføringsmæssige opgaver, de ønsker at slippe for. Vi giver dem plads til at gøre det, de er bedst til.

 • Aros - Veksø
  www.aroskommunikation.dk/who-cares-wins-469.aspx

  Aros - Veksø

  Aros Kommunikation & VEKSØ Mobility samarbejder løbende om diverse projekter omhandlende grøn transport, særligt cyklismefremme. Vi rådgiver om mobilitet samt planlægger og udfører kampagner og aktiviteter. Vores budskab til ”Who Cares Wins 2013” er klart: Bæredygtig medarbejdertransport bidrager positivt til virksomhedens tredobbelte bundlinje; økonomi, miljø og socialt ansvar.

 • Blackbird
  www.blackbird.dk/

  Blackbird

  Vores speciale i Blackbird er personlige film til internettet og tv, hvor den faglige stolthed og glæden ved arbejdet er i fokus. Film skal sætte sig fast i hjerte og bevidsthed.


 • Code of Care
  www.codeofcare.dk

  Code of Care

  Code of Care tager initiativer der inspirerer til, informerer om og sikrer innovation inden for social ansvarlighed i danske virksomheder. Organisationen arbejder for at skabe menneskelig og finansiel balance på det danske arbejdsmarked. Ved at ansætte mennesker med psykiske, fysiske og sociale udfordringer opbygger vi et inkluderende og bæredygtigt velfærdssamfund. Ledere, ejere og aktionærer har en vigtig rolle i dette paradigmeskifte – for at skabe vækst, velstand og velfærd.

 • Corporate Travel & Events
  www.cte.dk

  Corporate Travel & Events

  Corporate Travel & Events (CTE) tilbyder skræddersyede arrangementer til virksomheder, foreninger, bestyrelser eller afdelinger, der ønsker et arrangement eller møde lidt ud over det sædvanlige. ”Changing The Enviroment” er essensen af vores filosofi. Vi mener at skønne og utraditionelle omgivelser skaber åbne sind, intensitet og kreativitet og giver uforglemmelige oplevelser. Derfor finder vi steder med unikke detaljer og historier, som baggrund for netop dit arrangement.

 • Feicon
  www.feicon.dk

  Feicon

  Feicon er et konsulentfirma med ekspertise indenfor implementering af ledelsessystemer, forretningsudvikling og kursusvirksomhed, med mere end 17 års erfaring inden for mange forskellige brancher.

 • Frokost.dk
  www.frokost.dk

  Frokost.dk

  Frokost.dk er Danmarks mest unikke frokostordning. Vi tilbyder virksomheder en leveret, spændende og varieret frokost hver dag. Virksomheden kan frit skifte mellem mere end 40 af Danmarks bedste frokost-køkkener og tilbydes en unik grad af variation til samme pris som det ellers vil koste at handle direkte hos køkkenerne. Forskellen er blot, at Danmarks bedste serviceteam følger med i købet. Virksomheder der får frokost fra Frokost.dk donerer, hver dag, automatisk 5 øre pr. kuvert til at drive en skole i Indien.


 • Grobowski
  www.grobowski.dk

  Grobowski

  GROBOWSKI har haft fornøjelsen af at designe WHO CARES WINS nye website. Vores ambition var at lave et spændende, genkendeligt og oplevelsesbaseret site. I samarbejde med Jonathan Løw og Anders Schmidt kom vi frem til et godt resultat, som vi håber du synes om.

 • Infomedia
  www.infomedia.dk

  Infomedia

  Infomedia giver dig overblik over mediebilledet Infomedia er den markedsledende aktør inden for ”media intelligence”. Vi giver adgang til Danmarks største artikeldatabase og tilbyder medieovervågning af enhver type samt markedets stærkeste analyser.

 • Interface
  www.interface.com

  Interface

  Interface er grundlagt i 1973 og er verdensledende inden for design, fremstilling og salg af miljøansvarlige tæppefliser til virksomheder og offentlig byggeri. Interface var en af de første virksomheder, der offentligt forpligtede sig til bæredygtighed i midten af 1990’erne. Virksomheden har siden været bredt anerkendt for sine resultater.

 • MOEF
  www.moef.dk

  MOEF

  MOEF er et innovationshus med specialiserede kompetencer inden for produktudvikling og markedsføring af komplekse produkter og ideer.
  Vi hjælper vores kunder gennem hele processen fra konceptudvikling til design og endeligt produkt eller idé. MOEF tilfører således dit produkt eller idé det sidste twist der gør hele forskellen.
  Vi løser opgaver og rådgiver på alle niveauer lige fra opfindere til reklamebureauer og produktionsvirksomheder.


 • PR Partner
  www.prpartner.dk

  PR Partner

  PR-Partner har særligt fokus på formidling og bæredygtig kommunikation. Vi arbejder for private og offentlige virksomheder, som har brug for assistance til formidling af budskaber. Det kan være internt til medarbejdere eller eksternt til kunder, pressen, forhandlere, partnere, myndigheder, interesseorganisationer og andre. Vi arbejder ikke med at fordreje virkeligheden eller på anden måde at misinformere.

 • Re-bag
  www.re-bag.dk

  Re-bag

  Re-bags speciale gennem 12 år er: eksklusive, miljøvenlige og genanvendelige poser, tasker, bokse og anden emballage. Re-bag udvikler emballagekoncepter, er Fairtrade- og PSV certificeret og tilbyder Climate Care - Co2 reducerende ordning. Vores materialer er ”vugge til grav” vurderet (LCA). Vi gør os umage og arbejder målrettet med vores leverandører omkring overholdelse af vores Code of Conduct, fabriksbesøg, tests oma.

 • VedvarendeEnergi
  www.ve.dk

  VedvarendeEnergi

  Sammen kan vi gøre en forskel. VedvarendeEnergi hjælper borgere og virksomheder i Danmark med energibesparelser, vedvarende energi, vand- og affaldshåndtering. Internationalt arbejder VedvarendeEnergi for et bæredygtigt miljø med konkrete projekter, der hjælper fattige i ulande med at omstille sig til klimaforandringerne.

 • Wannafind
  www.wannafind.dk

  Wannafind

  Wannafinds vedvarende målsætning er at levere kvalitetsorienterede, hurtige, sikre og stabile hostede løsninger til danske virksomheder. Vi er på ingen måde interesserede i at kompromitere kvaliteten af vores løsninger, til fordel for at kunne tilbyde produkter og services billigere end resten af markedet. Kernen i vores forretning, og årsagen til at vi har rundet mere end 40.000 tilfredse kunder, er at vi altid kan imødekomme kundernes forventninger til kvalitet.


 • Zeuner Grafisk
  www.zeuner.dk

  Zeuner Grafisk

  Zeuner Grafisk er et af Danmarks største trykkerier – med en vision om at være Danmarks bedste. Derfor er vi blandt de mest miljøbevidste, har den bedste service – og føler et stort socialt ansvar. Derfor støtter vi bl.a. Who Cares Wins 2013.


EVENT-PARTNERE

 • Analyse Danmark
  www.analysedanmark.dk

  Analyse Danmark

  Analyse Danmark er et full-service analyseinstitut, med kunder i både det private, det offentlige og en lang række organisationer. Analyse Danmark er en kompetent og fleksibel sparringspartner med stor forretningsforståelse. For Analyse Danmark er indlevelsesevne i kundernes udfordringer og handlingsorienterede løsninger helt afgørende.

 • Arriva Danmark
  www.arriva.dk

  Arriva Danmark

  Arriva Danmark sørger for elbusser til Who Cares Wins 2013. CSR indgår som ét af elementerne i Arriva Danmarks strategi og har sit kernefokus på Mangfoldighed, Miljø og Sundhed. Arriva Danmark vil sætte standarden for bæredygtighed og socialt ansvar inden for den kollektive trafik ved blandt andet at fremme mangfoldighed på alle niveauer i Arriva, ved at gøre miljø til en integreret del af den kollektive trafik, og ved at sætte fuldt fokus på sundhed og sikkerhed i Arriva.

 • BoConcept
  www.boconcept.dk

  BoConcept

  'Respekt' er en af kerneværdierne hos BoConcept. Vi arbejder for at vise vores kunder respekt ved at levere flot design og god kvalitet til den helt rigtige pris. Men ikke for enhver pris. Alle BoConcepts leverandører skal sikre, at BoConcepts produkter fremstilles inden for rammerne i vores etiske regelsæt. Dermed sikrer vi bl.a. acceptable arbejdsforhold hos vores leverandører. Vores hovedkontor er placeret i Danmark, og vi tager udgangspunkt i vores danske baggrund, når vi definerer vores forventninger til leverandører hvad angår kvalitet, miljø og arbejdsprocesser.

 • by YPPerst
  www.by-ypperst.dk

  by YPPerst

  by YPPerst er en unik designvirksomhed med passion for det funktionelle og æstetiske. Vi er opvokset med social ansvarlighed, og vi støtter Danske Hospitalsklovne ved hvert salg. Vi tror på det gennemarbejdede design, hvor vores tegnebræt og dialogen med private, virksomheder og institutioner tilsammen skaber værket og begejstringen.

  • Chokolademageriet
   www.chokolademageriet.dk

   Chokolademageriet

   Hos Chokolade Mageriet i Hillerød kan du opleve de gamle håndværkstraditioner på tæt hold i det "åbne" produktionslokale. Sortimentet består af ægte håndlavet chokolade fyldt med lækkerier, krydret med kærlighed og krydderier, i forme og figurer hvor kun fantasien sætter grænser samt naturligvis vores berømte og vanedannende flødeboller etc. Udelukkende varer vi selv kan stå inde for, da vi har hjertet med hele vejen.

  • Das Büro
   www.ulrikjantzen.com/portfolio2012

   Das Büro

   Das Büro og Ulrik Jantzen er et fotograf bureau som insisterer på at give dig en “spitzeklasse” visuel-oplevelse …på vores hjemmeside har du mulighed for at se vores nye portfolio og et bredt udvalg af vores egne favoritter.

  • DGI
   www.dgi.dk

   DGI

   DGI har som mål at få flere danskere til at dyrke idræt og motion. Samtidig skal det være attraktiv at være frivillig i en idrætsforening.
   DGI er en non-profit organisation, hvor arbejdet bygger på værdierne udfordring, sundhed og fællesskab.
   Mere end 1,5 mio. danskere er med i DGI’s medlemsforeninger, der også tæller 94.0000 frivillige ledere, trænere og instruktører.
   DGI’s partnere er med til at gøre en forskel i forhold til at engagere flest mulige i idræt.

  • Egerbyg
   www.egerbyg.dk

   Egerbyg

   Ansvarlighed
   Omtanke
   Bæredygtighed
   Tre ord. Vores virksomhed. Helt enkelt.

   • Frank Borch
    www.frankborch.dk

    Frank Borch

    Med udgangspunkt i strategisk marketing optimerer vi virksomheders og organisationers markedskommunikation og afsætning ved at tilføre viden og aktivitet.

   • Geelmuyden.Kiese
    www.geelmuyden-kiese.dk

    Geelmuyden.Kiese

    Geelmuyden.Kiese er Skandinaviens største partnerejede virksomhed inden for strategisk kommunikationsrådgivning. Geelmuyden.Kieses mål er at flytte magt ved at skabe konkurrencefordele for vores kunder gennem kreativ og strategisk drevet kommunikation. CSR tiltag skal kommunikeres rigtigt for at gøre en forskel.

   • Informationsteknik
    www.informationsteknik.dk

    Informationsteknik

    Informationsteknik A/S er trendsætter indenfor professionelle tekniske og audiovisuelle løsninger til erhvervslivet. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor billede, lyd, lys og scenografi til såvel faste installationer som til midlertidige afviklinger. Vi producerer konferenceudstyr under det verdenskendte varemærke DIS (Danish Interpretation System).

   • Johanne Eggert
    www.johanneeggert.com

    Johanne Eggert

    Sansk scenograf. Johanne Eggert er uddannet fra Statens Teaterskole i 2009. Hendes debut var scenografien til forestillingen Koldere end her på Team Teatret i Herning, for hvilken hun modtog Årets Reumerts talentpris i 2010. Til overrækkelsen udtaler komitéen følgende: "Hvordan laver man en scenografi, der passer til en forestilling om cancer? På Team Teatret skabte Johanne Eggert sikkert og intuitivt en arkitektonisk tolkning til ”Koldere end her”, hvor der både var plads til kister, kirkegårde – og forfriskende latter."

    • KaosPiloterne
     www.kaospilot.dk

     KaosPiloterne

     Kaospiloterne er en iværksætter- og lederuddannelse baseret i Århus, Danmark. Skolen blev grundlagt i 1991 og er allerede blevet kåret som en af verdens 10 bedste skoler for innovation og iværksætteri af FastCompany.com. Det er visionen for Kaospiloterne at være den bedste skole for verden.

    • Lakrids by Johan Bülow
     www.lakrids.nu

     Lakrids by Johan Bülow

     Lakrids by Johan Bülow kom til verden i Svaneke på Bornholm i det herrens år 2007. Og efter at receptionens festtaler var forstummet og pressen taget hjem, var det lakridselskernes tur – og det lille lakridskogeri på Glastorvet i Svaneke blev stormet. Fire timer senere var hylderne tomme. Der var dømt overarbejde den sommer – både for os og for vores lille 10 kg lakridsgryde. Vores idé om at lave håndlavet lakrids som delikatesse slog an. Stort.

    • Mayday Film
     www.maydayfilm.dk

     Mayday Film

     Mayday Film leverer indhold til tv, internet og tværmediale flader. Visuel kommunikation handler om at vække en fortælling om et produkt eller en information til live. Det behøver ikke kun at handle om salg, men også om indsigt og viden. Uanset om det drejer sig om reklamefilm, præsentation af en virksomhed, CSR film eller web tv, så har Mayday Film kompetancerne til at levendegøre kommunikationen.

    • NemTilmeld
     www.nemtilmeld.dk/tema/tilmeldingssystem/

     NemTilmeld

     NemTilmeld er et simpelt værktøj, der hjælper virksomheder med at holde styr på tilmeldinger og betalinger til arrangementer, lige fra foredrag til præsentationer eller andre events, der kræver forhåndstilmelding. Alle deltageres tilmeldinger og indbetalinger registreres og kan følges i NemTilmelds enkle og overskuelige system. For virksomheden frigiver det tid fra langtrukne mailkorrespondancer og overvågning af indbetalinger på bankkonti er fortid. Derved spares tid, penge og bekymringer.

     • NN Markedsdata
      www.nnmarkedsdata.dk

      NN Markedsdata

      NN Markedsdata skaber forretningsfordele og øget værdi for virksomheder, der søger brugbar viden om markedet, kunderne og konkurrenterne. Det gør vi ved at indsamle, behandle og levere opdaterede oplysninger om privatpersoner og alle danske virksomheder.

     • Nordic
      www.nordic.dk

      Nordic

      Vi er et af Skandinaviens førende selskaber indenfor udlejning og salg af lyd, lys, scene og AV. Nordic Rentals A/S leverer udstyr og mandskab til stort set alle typer arrangementer og events. For at gøre det nemmere for dig, har vi opdelt vores sites i henholdsvis udlejning og salg.

     • Operate
      www.operate.dk/ydelser/csr-og-aarsrapporter

      Operate

      I Operate har vi mere end ti års erfaring med at kommunikere om miljø, energi og bæredygtighed for både små og store virksomheder og for offentlige aktører. Vi hjælper med at udvikle, forankre og kommunikere bæredygtighedsindsatsen, så den skaber maksimal værdi for jer og jeres omgivelser. Vi arbejder med Analyse og Strategi, Change Communication, Kampagner, Public Relations, Visuel Kommunikation samt Web og Sociale Medier.

     • Switcher
      www.switcher.com

      Switcher

      Duksen i beklædningsindustrien, Switcher, donerer T-shirts til Who Cares Wins, for at understrege vigtigheden af 360 graders produktionstransparens, miljøomsorg og høje sociale standarder. I Danmark er Switcher mest kendt for sin profilbeklædningslinje, der er et oplagt beklædningsvalg for virksomheder, institutioner og Ngo’er, der ønsker at gå all in for CSR.

      • TANIA ELLIS
       www.taniaellis.com

       TANIA ELLIS

       TANIA ELLIS – The Social Business Company er én af Skandinaviens førende foredrags- og rådgivningsvirksomheder med speciale i CSR-trends, bæredygtig forretningsudvikling, corporate social innovation, branding og kommunikation.

      • Tolkegruppen Oversættergruppen
       www.tolkegruppen.dk

       Tolkegruppen Oversættergruppen

       Tolkegruppen Oversættergruppen leverer tolkninger og oversættelser til store dele af det offentlige Danmark samt det private erhvervsliv. Vores forcer ligger i direkte oversættelse mellem dansk og de såkaldte eksotiske sprog, samt altid personlig og hurtig betjening. Tolkegruppen Oversættergruppen sponsorerer simultantolkningen på Who Cares Wins (dansk og engelsk) og har derudover oversat Who Cares Wins hjemmesiden til engelsk og arabisk.

      • Voom.dk
       www.voom.dk

       Voom.dk

       Voom.dk (Kalles Kaffe) har stor erfaring i at etablere dialogen på messer, konferencer etc., dette gøres gennem vores mobile gourmet services, som er et trækplaster ved ethvert event.


MEDIE-PARTNERE

 • CSR Norge
  www.csrnorge.no

  CSR Norge

  CSR Norge er et landsdekkende nettverk for næringslivsaktører, organisasjoner, akademiske institusjoner og myndighetsorganer. Våre medlemmer ønsker å bidra til et mer ansvarlig næringsliv som tar vare på mennesker, samfunn og miljø og sørger for bærekraftig verdiskapning. CSR Norge har som mål å være et ledende ressurssenter for CSR i Norge og en møteplass for alle aktører som engasjerer seg i næringslivets samfunnsansvar.

 • CSRwire
  www.csrwire.com

  CSRwire

  CSRwire er verdens førende nyhedsmedie indenfor CSR og bæredygtighed. Siden 1999 har CSRwire fokuseret på at skabe en bevægelse imod et mere bæredygtigt og økonomisk retfærdigt samfund, og væk fra single bottom line kapitalisme.
  CSRwire har skabt en platform, der sætter nye standarder indenfor social ansvarlighed, og platformen anvendes i dag af førende tænkere, beslutningstagere, filantroper og aktivister fra hele verden.

 • Erhvervsmagasinet CSR
  www.csr.dk

  Erhvervsmagasinet CSR

  Erhvervsmagasinet CSR med webportalen www.csr.dk og ugentligt e-nyhedsbrev er Danmarks eneste medie for beslutningstagere om CSR, Corporate Social Responsibility. Udkommer som magasin seks gange årligt og to gange årligt som særudgave distribueret med Børsen. Eksklusiv dansk medlem af EEP (European Environmental Press).

 • Ethical Markets Media
  www.EthicalMarkets.com

  Ethical Markets Media

  Ethical Markets Media works to reform markets and metrics to grow the green economy worldwide, providing news and perspective with the Green Transition Scoreboard®, the Transforming Finance initiative, research on Beyond GDP, targeted workshops, and with reports, articles, newsletters and analysis by Hazel Henderson, our editor-in-chief, on EthicalMarkets.com. We focus on systems thinking and best practices to raise global standards.


 • EuroCharity
  www.eurocharity.eu

  EuroCharity

  Established in 2006, EuroCharity maintains offices in Athens and Brussels. It is a rapidly-expanding family of members and offers innovative on-line and off-line services to 470+ members from the corporate, financial, public, third and academic sectors. The firm owns and daily updates the carbon neutral Web portal eurocharity.eu that acts as a reference point for sustainability. EuroCharity also publishes a multi-stakeholder Yearbook, two comprehensive fortnightly e-newsletters, facilitates networking among members (M2M), organizes events etc.

 • GO-CARD
  www.go-card.dk

  GO-CARD

  Sig det med et GO-CARD!

  GO-CARD har postkortstativer på de 540 bedste caféer og biografer i Danmark

  I løbet af en måned er der jf. Gallup 569.000 der enten ser, sender eller modtager et GO-CARD • Håndværksrådet
  www.hvr.dk/internationalt/csr.aspx

  Håndværksrådet

  Håndværksrådets internationale afdeling rådgiver på tolvte år om strategisk CSR og ansvarlig leverandørstyring, fra strategiudvikling til implementering i danske og udenlandske virksomheder. Vi påvirker den danske og internationale CSR dagsorden, bl.a. gennem vores repræsentation i Rådet for Samfundsansvar, bestyrelsesmedlemskab i Dansk Initiativ for Etisk Handel og repræsentation i EU's arbejde med implementering af UN Guiding Principles on Business and Human Rights.

 • LedelsesTV
  www.ledelsestv.dk

  LedelsesTV

  LedelsesTV inspirerer og udvikler dit lederskab gennem gratis videoer på nettet. I programmerne Talks og People kommer vi helt tæt på ledere, der tør tænke nyt, og som gerne deler egne tanker og erfaringer. Vores profiler er bl.a. Alfred Josefsen (tidl. adm. direktør i Irma), Ole Fogh Kirkeby (professor i ledelsesfilosofi på CBS), Johan Bülow (indehaver af Lakrids by Johan Bülow) og Tania Ellis (forfatter, foredragsholder og erhvervsinnovatør med særligt fokus på sociale business tendenser).


 • Markedsføring
  www.markedsforing.dk

  Markedsføring

  Huset Markedsføring er en medlemsdrevet forening uafhængig af særinteresser, og det naturlige omdrejningspunkt for alle medie-, salgs-, marketing-, reklame- og kommunikationsfolk. Vores mål er at sikre medlemmerne nem adgang til relevante nyheder og tendenser, baggrund og opdatering, efteruddannelse og fagseminarer.

 • Specific Media
  www.specificmedia.dk

  Specific Media

  Specific Media er en digital medievirksomhed, der hjælper annoncører med at nå forbrugerne målrettet og effektivt. Vi gør målrettet annoncering til virkelighed på tværs af formater og platforme gennem et omfattende udbud af targetingteknologier. I dag fører vi an i næste fase af annonceringsevolutionen ved, som de første, at tilbyde annoncering på tværs af alle internetopkoblede devices i en husstand og rapportere på baggrund heraf.